top of page
iphone

Social media

Aanwezig zijn op verschillende social media kanalen is een must. Het is een eenvoudige manier om snel nieuws te verspreiden, maar helpt ook om klantrelaties te onderhouden, potentiële klanten aan te trekken en uw merkidentiteit te vergroten.

Het continu bijhouden van deze verschillende kanalen is echter niet altijd eenvoudig. Een update wordt al eens overgeslagen, en voor men het weet bloedt een dergelijk kanaal dood. En dat is zonde.

AKA Media kan u bijstaan bij de uitbouw van uw social media. Van het creëren van specifieke content voor de verschillende kanalen tot het volledig onderhouden van feeds, pages en kanalen.

Wil u samen eens kijken hoe we hier voor u te werk kunnen gaan? Neem snel contact op!

Naast het creëren van social media content of het bijhouden van uw sociale media kan AKA Media u ook helpen bij de ontwikkeling van volledige marketingplannen, zowel online als offline. Het creëren van een marketingcampagne voor uw volledige gamma, een event organiseren voor de lancering van een nieuw product of acties om bepaalde producten in de kijker te zetten, we kunnen het allemaal.

Hulp nodig bij uw marketing? Contacteer ons hier!

bottom of page